Kuinka olla onnellinen

Mielenrauhaa lainojen kilpailuttamisella

Raha – ja etenkin sen puute – aiheuttaa monelle meistä ylimääräistä stressiä. Taloudelliset huolet voivat viedä jopa yöunet ja taloudellisen tilanteen kireys aiheuttaa helposti stressiä ja huolta myös muille elämän osa-alueille. Yksi keino saavuttaa mielenrauhaa elämän taloudellisella saralla, on kilpailuttaa lainat mahdollisimman tehokkaasti. Näin voit olla varma, että saat lainaa mahdollisimman edullisin ehdoin, etkä maksa lainanantajallesi turhasta. Kun laina on mahdollisimman edullinen, jää kotitaloudella rahaa muuhunkin kuin lainan maksuun.

Missä voin kilpailuttaa lainat?

Vinkkaamme, että kilpailuta lainat tästä, jos haluat kilpailuttaa lainat mahdollisimman vähällä vaivalla. Rahoitu.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea jopa 60 000 euron lainaa, jos olet iältäsi vähintään 20-vuotias, jos sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja sekä puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä. Koko lainanhakuprosessi onnistuu näppärästi netin kautta yhden hakulomakkeen täyttämisen jälkeen.

Mielenrauhaa yhdistelylainalla

Rahoitu.fi on oivallinen sivusto myös siinä tapauksessa, että sinulla on monia erillisiä lainoja, joista maksat monia erillisiä korkoja ja muita kuluja. Voit nimittäin hakea yhdistelylainaa, ja samalla mielenrauhaa, Rahoitu.fi:n kautta. Yhdistelylaina on järkevä valinta, sillä valitessasi yhdistelylainan voit yhdistää useat vanhat lainasi yhdeksi lainaksi, minkä jälkeen maksat jatkossa ainoastaan tämän yhden ja ainoan lainan korot ja muut kulut. Voit näin säästää yllättävän paljon rahaa, minkä lisäksi säästät myös hermojasi! On nimittäin huomattavasti yksinkertaisempaa seurata yhden lainan takaisinmaksutilannetta ja huolehtia yhden lainan takaisinmaksueristä kuin useista lainoista.

Säästyneet rahat ja ajan voit käyttää omasta itsestäsi huolehtimiseen. Hemmottele itseäsi vaikkapa tapaamalla ystäviäsi kahvilassa herkullisen kahvin ja leivonnaisen äärellä tai piristä itseäsi vaikkapa uusilla vaatteilla tai uudella hiustyylillä. Pienikin itsensä hemmottelu kantaa hedelmää ja saa jaksamaan hektistä arkea taas ihan uusin voimin!

ashe