Kuinka olla onnellinen

Autolaina ammattimaiselle bloggaajalle

Ammattimainen bloggaaja tarvitsee usein käyttöönsä luotettavan auton, jolla on helppoa ja nopeaa siirtyä paikasta A paikkaan B. Monen inspiroivan bloggaajan elämään liittyy nimittäin yllättävän paljon siirtymistilanteita – esimerkiksi kuvauspaikalta toiseen siirtymistä ja yhteistyötapaamisia ympäri kaupunkia. Usein mukana kulkee myös esimerkiksi kuvauskalustoa, kenties jopa oma assistentti tai kokonainen kuvausryhmä. Tällöin oma auto auttaa säästämään aikaa ja vaivaa. Löydät tästä artikkelista vinkkejä, kuinka ammattimainen bloggaaja voi hakea kilpailutettua autolainaa näppärästi netin kautta.

Kilpailutettu autolaina ammattimaiselle bloggaajalle

Ammattimaisesti kilpailutettu autolaina löytyy Rahalaitokselta! Autolainan kilpailuttamiseksi ammattimaisen bloggaajan ei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää yksi lainahakemus Rahalaitoksen sivuilla, jäädä odottamaan autolainatarjouksia, ja valita niistä paras mahdollinen autolaina. Tähän ei kulu juuri muutamaa minuuttia kauempaa, mikä on loistouutinen ammattimaista, inspiroivaa blogia ylläpitävälle bloggaajalle. Jokainen tällaista blogia tehnyt bloggaaja nimittäin tietää, kuinka paljon aikaa blogin ylläpitäminen vaatii. Bloggaajan ei kuitenkaan ajanpuutteen takia kannata missään tapauksessa jättää autolainan kilpailuttamista väliin, sillä tämä päätös saattaa maksaa bloggaajalle yllättävän paljon. Onneksi Rahalaitos hoitaakin suurimman osan koko prosessista ja bloggaaja voi rauhassa keskittyä inspiroivien postausten luomiseen!

Jos olet erityisen tyytyväinen löytämääsi autolainaan, ehkäpä voit jopa sopia luotonantajan kanssa tekeväsi blogissasi yhteistyötä autolainan hakemiseen ja kilpailuttamiseen liittyen. Samalla voit tuoda blogisi lukijoille lisäarvoa ja tarjota hyödyllistä tietoa autolainojen kilpailuttamiseen liittyen. Moni omasta autosta haaveileva kuluttaja luulee nimittäin edelleenkin, että autolainojen kilpailuttaminen vaatii erityisen paljon aikaa ja vaivaa, minkä vuoksi monet jättävät autolainojen kilpailuttamisen suosiolla kokonaan väliin. Tämä päätös voi maksaa heille yllättävän paljon! Ehkäpä voit bloggaajana vaikuttaa näihin asenteisiin ja kertoa autolainan kilpailuttamisen helppoudesta ja nopeudesta blogisi lukijoille ja ansaita samalla itsellesi uusia yhteistyötahoja – ja tietenkin yhteistyöeuroja!

Kilpailutetut autolainatarjoukset yhdellä hakemuksella

Rahalaitoksen ehdoton etu on se, että bloggaaja saa yhdellä hakemuksella useita kilpailutettuja autolainoja. Jos mietit, että joutuisit itse hakemaan autolainatarjoukset useammalta luotonantajalta henkilökohtaisesti erikseen sen sijaan, että käyttäisit Rahalaitoksen asiantuntevaa palvelua, huomaat pian, että tähän kuluisi valtavan paljon aikaa, joka tarkoittaa ammattimaisen bloggaajan työssä riihikuivaa rahaa. Tästä syystä ammattimaisen bloggaajan kannattaakin keskittyä omaan ydinosaamiseensa, inspiroivan blogin ylläpitämiseen, ja jättää Rahalaitoksen huoleksi lainojen kilpailuttaminen, joka taas vastaa sen ydinosaamista.

Kannattaa muistaa, ettei autolainan kilpailuttamisprosessin aloittaminen vielä sido sinua mihinkään etkä maksa prosessin aloittamisesta mitään. Tämän ansiosta ammattimainen bloggaaja voikin täyttää autolainahakemuksen matalalla kynnyksellä katsoakseen, millaisia autolainoja hänen olisi mahdollista saada ja löytyisikö näiden tarjousten joukosta kenties omaan budjettiin erityisen hyvin istuva vaihtoehto.

Jo Rahalaitoksen lainahakemusta täyttäessäsi näet autolainasi arvioidun kuukausierän Rahalaitoksen näppärän lainalaskurin avulla. Tämä on erityisen kätevä ominaisuus, sillä sen avulla voit jo alustavasti arvioida autolainan sopivuutta bloggaajan arkeesi. Voit hakea autolainaa Rahalaitoksen kautta jopa 70 000 euroa, mutta yleensä bloggaajan autohankintoihin riittää toki reippaasti pienempikin laina. Jos haet lainaa esimerkiksi 25 000 euroa ja valitset laina-ajaksesi kahdeksan vuotta, on autolainasi kuukausierä laskurin arvion mukaan 334 euroa. Tällä summalla on jo mahdollista löytää auto, jota on kiva esitellä blogissa, ja joka vie sinut luotettavasti ja vaivattomasti paikasta A paikkaan B.

ashe