Kuinka olla onnellinen

Perusta inspiroiva ammattimainen blogi yritysrahoituksella

Inspiroivan ammattimaisen blogin perustaminen kiinnostaa monia ja vaikka bloggaamalla onkin vielä haastavaa ansaita elantoa Suomessa, on lisäansioiden ansaitseminen blogin kautta vähintäänkin mahdollista. Joissakin tapauksissa inspiroivan ammattimaisen blogin perustaminen vaatii kuitenkin sen verran aikaa, rahaa ja muuta panostusta, että yritysrahoituksen hankkiminen voi tulla todelliseen tarpeeseen. Jos tarkoitus on pitää blogia ammattimaisesti, kannattaa sen ympärille yleensä perustaa yritys. Joissakin tapauksissa toiminimi tai kevytyritys riittää, mutta osa blogeista on kasvanut niin suuriksi, että osakeyhtiön perustamisesta on tullut ajankohtaista. Löydät tästä artikkelista inspiroivia vinkkejä inspiroivan ammattimaisen blogin yritysrahoituksen hankkimiseksi näppärästi netistä.

Miten järjestän blogin yritysrahoituksen?

Kun olet luonut blogisi ympärille yrityksen, kuten toiminimen, voit hakea yritysrahoitusta näppärästi Qrediltä netin kautta. Sivusto tarjoaa ammattimaiset yritysrahoitus-vaihtoehdot. Sen toiminnan tukipilareita ovat nopeus, helppous ja läpinäkyvyys. Yrityslainaa hakevalle bloggaajalle on varmasti helpottavaa tietää, että lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja helposti netin kautta, eikä vaadi henkilökohtaista käyntiä luotonmyöntäjän juttusilla.

Yrityslainan hakemiseen ei liity Qredillä aloitusmaksua tai piilokuluja ja vastauksen voi saada jopa tunnin kuluessa. Et siis maksa yrityslainan hakemisesta Qredin kautta mitään. Hakemisvaiheessa et vielä sitoudu mihinkään eli lainan hakeminen on tästäkin näkökulmasta katsottuna turvallista ja riskitöntä. Lainan hakemiseen ei mene juuri minuuttia kauempaa, sillä lainan hakuprosessi on tehty helpoksi ja nopeaksi. Jos päätät ottaa sinulle tarjotun yrityslainan ja allekirjoitat saamasi lainatarjouksen verkkopankkitunnuksiasi käyttäen, on sinulla mahdollisuus saada rahat tilillesi jo vuorokauden sisällä.

Bloggaisinko rahasta?

Hyvän ja inspiroivan blogin teemaa ja hyviä bloggausaiheita voi olla vaikea keksiä. On kuitenkin tärkeää määritellä blogin teema jo sen ensimetreiltä lähtien mahdollisimman tarkasti, sillä näin lukijat tietävät jo etukäteen, mitä blogilta voi odottaa ja blogi kerää juuri sen aihepiiristä kiinnostuneen lukijakunnan. Yleensä suositellaan, että ammattimaiseen bloggaamiseen pyrkivän bloggaajan kannattaa kirjoittaa aiheesta, jota kohtaan hän tuntee erityistä intohimoa. Jos koet erityistä intohimoa rahaan ja talouteen liittyviä teemoja kohtaan, voivat ne luoda hyvän lähtökohdan myös ammattimaisen blogin teemalle.

Jos hait blogillesi yrityslainaa Qredin kautta ja koit hakuprosessin erityisen helpoksi, miksi et kertoisi prosessista myös muille rahasta ja yrityslainoista kiinnostuneille lukijoille? Usein postaukset, joissa pyritään ratkaisemaan jokin lukijoiden akuutti ongelma, toimivat erityisen hyvin, ja moni blogisi lukija saattaakin olla tilanteessa, jossa myös hänelle yrityslainan hakeminen on ajankohtaista. Näin ollen omakohtaiseen kokemukseen perustuvat vinkkisi ja suosituksesi voivat auttaa lukijaa saamaan itselleen hänen tarvitsemansa yrityslainan näppärästi suoraan netistä. Jos onnistut blogissasi ratkaisemaan lukijoidesi ongelmia ja tarjoamaan heille hyödyllisiä vinkkejä, ansaitset nopeasti heidän arvostuksensa ja kehität itsellesi ammattiminän. Tämän ansiosta yrityksesi teemasta kiinnostuneet lukijat alkavat pitää sinua alasi asiantuntijana ja palaavat blogipostaustesi pariin uudelleenkin.

Ehkä voit kertoa blogissa myös siitä, mihin itse käytit Qrediltä hakemasi yritysrahoituksen. Kerro vaikkapa, millaisia välineitä hankit postausten kuvaamista varten tai millaista konetta käytät postausten kirjoittamiseen. Ehkäpä käytit rahaa myös kotikonttorin sisustamiseen tai esimerkiksi valokuvaus- tai kirjoituskurssin käymiseen. Kerro näistä hankinnoista lukijoillesi ja luo niistä mielenkiintoisia ja inspiroivia kokonaisuuksia, jotka voivat innostaa myös ammattitaitoisesta bloggaamisesta kiinnostuneita lukijoitasi tekemään bloggaamiseen liittyvistä unelmistaan totta. Muistathan myös kommentoida muiden saman genren bloggareiden postauksia säännöllisesti. Sinun kannattaakin nähdä heidät ennemminkin arvokkaina kollegoina kuin vaarallisina kilpailijoina, sillä verkostoituminen ja omien verkostojen luominen on myös bloggaajan ammatissa ensiarvoisen tärkeää.

ashe