Kuinka olla onnellinen

Inspiroivat blogit tuovat iloa monelle – bongaa tästä hyvä ja mielenkiintoinen aihe blogillesi

Oletko aloitteleva bloggaaja? Etkö meinaa löytää inspiraation kipinää? Ei hätää. Ongelma on monelle tuttu. Aiheita kiinnostavaan blogiin tuntuu olevan hankala keksiä, vaikka käytännössä hyviä aiheita on vaikka kuinka paljon. Ja jos hyvä aihe löytyy, löytyy lukijoitakin pilvin pimein, ja blogin suosio voi suorastaan räjähtää käsiin. Jos siis olet aiheongelman äärellä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Täältä löydät blogiaiheita ja artikkelivinkkejä kategorioittain. Kaikki nämä aiheet ovat sellaisia, jotka vetävät puoleensa varmasti suuren yleisön, jos vaan pystyt tuottamaan laadukasta sisältöä tarpeeksi usein. Ei muuta kuin aiheenvalintapuuhiin ja sitten kirjoittamaan!

Muoti

Yksi asia on ollut naisille yhteistä jo vuosisatojen ajan: naiset rakastavat

muotia ja vaatteita. Jokainen nainen haluaa näyttää kauniilta ja viehättävältä, se on meillä geeneissä. Siispä naiset haluavat AINA olla muodin aallonharjalla ja he haluavat olla tietoisia nykyhetken trendeistä. Muoti muuttuu jatkuvasti, joten siitä ainakin riittää kirjoitettavaa!

Vaatteet ja trendit

Jokainen nainen haluaa tietää, mikä on kuuminta hottia juuri nyt. Kolua

catwalk -lookeja läpi ja poimi kauden parhaat trendit lukijoiden nähtäville. Kerro seuraajillesi, miten catwalkien trendit voi kätevästi poimia omaan käyttöön ja anna konkreettisia esimerkkejä. Varsinkin muotivärit ja asusteet kiinnostavat aina.

Vaatteiden arvostelu

Naiset eivät halua pelkästään tietää, mikä yleisesti ottaen on muodissa. He haluavat käytännön esimerkkejä! Naiset rakastavat

muotiblogien postauksia ja videoita, joissa testataan vaatteita. Niiden tekeminenkin on hauskaa! Joskus muotiharrastus saattaa äityä kalliiksi, jos sponsoreita ei ole. Onneksi freedomrahoitus hoitaa raha-asiat puolestasi. Mitä testaisit seuraavaksi? Halpisvaatteita? Luksusvaatteita? Häämekkoja?

Lifestyle

Ihmiset, joilla on mielenkiintoinen tai muuten poikkeava elämäntapa, kiinnostavat aina. Erilaisuus viehättää ihmisiä, ja erilainen elämäntapa saattaa olla lukijalle inspiroiva kokemus. Jos siis elät jollakin tavalla poikkeavaa elämää, jaa se maailmalle!

Urheilu

Fitness-elämäntyyli inspiroi monia. Oletko ehkäpä laihdutusprosessissa? Urheiletko paljon? Jaa parhaat vinkkisi ja anna lukijoiden kurkistaa elämääsi. Ehkäpä joku saa blogstasi kipinän parempaan elämään!

Perhe-elämä

Lasten kanssa eläminen on hektistä ja toisinaan saattaa tuntua siltä, että johtaa sirkusta. Onneksi ihmiset rakastavat samaistuttavia tarinoita, joten ole rohkea ja jaa ilot ja surut avoimesti seuraajiesi kanssa. Lukijakuntasi saattaa karttua oikein nopeasti.

Rakkaus

Tämä universaali voima on pitänyt ihmiskunnan hengissä tuhansia vuosia – rakkaus, sitä on kaikenlaista ja kaikki rakastavat lukea siitä. Siksi se sopiikin myös blogin aiheeksi.

Häät

Häät tulossa? Onneksi olkoon, hittiaihe blogillesi on taattu. Tytöt haaveilevat unelmahäistään aina pienestä lähtien. Siitä lähtien, kun sormessa kimaltelee upea timanttisormus siihen saakka, kun saat kävellä alttarin päähän elämäsi parhaana päivänä, lukijat haluavat myötäelää tarinaasi. Kaikki ihanat hetket valkoisen mekon valinnasta kakkujen maisteluun saavat lukijan huokaamaan ihastuksesta.

Raskaus

Näyttikö testi kahta viivaa? Huippukuuma blogiaihe taattu – vuosiksi! Lukijat tekevät mitä vain ollakseen seuranasi tuon 9 kuukauden ajan – ja vuosia sen jälkeen. Raskausaika ylä- ja alamäkineen on haastavaa, ja vauva-arki on uusille vanhemmille suuri elämänmuutos. Kaikki on kuitenkin sen arvoista, kun palkintona on pieni tuhiseva nyytti täynnä rakkautta. Jos tulossa on vauva, aloita blogin kirjoittaminen äkkiä, niin sinulla on aikaa kartuttaa lukijakuntaasi!

ashe